Minőségpolitikánk

Alapvető célunk, hogy a megrendelői igények minél jobban kielégítsük az európai normáknak megfelelő, kiemelkedő minőségű termékek forgalmazásával. Arra vállalkoztunk, hogy ügyfeleink számára a vevők igényeit kielégítő termékpalettából megfelelő minőségben és mennyiségben értékesítsük, és e tevékenységünket olyan szolgáltatásokkal egészítsük ki, melyek vevőink és megrendelőink munkáját is kényelmesebbé és hatékonyabbá teszik. Ennek a koncepciónak rendeljük alá termék-előállítási tevékenységünket és a vevőink részére nyújtott szolgáltatásainkat egyaránt.

 

Lényeges szempontoknak tekintjük dolgozóink minőségi munka iránti elkötelezettségét és szakértelmét, mindemellett arra törekszünk, hogy termék előállítói, kereskedelmi rendszerünkben az emberi tévedés lehetőségét kiküszöböljük, a potenciális hibalehetőségeket megszűntessük, az esetleges hibák előfordulását megelőzzük. Magas színvonalú, minőségorientált munkavégzést várunk el minden dolgozóinktól, amit a cégünk vezetősége messzemenőkig támogat a szükséges személyi, tárgyi feltételek és a megfelelő munkakörnyezet biztosításával. Dolgozóink képzésével, valamint a rendszereink működésének fejlesztését segítő ötletek megvalósításával elősegítjük folyamatos fejlődésünket, ezáltal is javítva az általunk előállított termékek minőségét. Termékeink és szolgáltatásaink menőségéért dolgozóink felelősséget vállalnak.

 

Céljaink elérése érdekében kialakításra és működtetésre került az EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer, A hatékony működés érdekében folyamatszemléletű a vállalatirányításunk. Az egymással összefüggő folyamatokat rendszerben kezeljük. Döntéseinket az információk és adatok alapos elemzése után hozzuk meg. Vezetőink a munkakultúra olyan szintjén teremtik meg, mely minden munkatársunk számára lehetővé teszi, hogy a szervezet céljaival azonosulhasson. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vevőink jelenlegi és látens igényeit megismerjük és megértsük. Céljaink elérését működésünk folyamatos fejlesztése révén kívánjuk elősegíteni. Különös figyelmet fordítunk beszállítóinkra, mert tevékenységünk és a beszállított termékeink minősége döntően befolyásolja megítélésünket.

 

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan elégedett ügyfelein sorában tudhatjuk.

      

    Nagy Imre
Ügyvezető Igazgató